3 ledige stillinger pt.

Leder i skovbørnehaven Søborgen

Ny ansøgningsfrist: 25. april 2021

Vi søger en leder til vores skovbørnehave, der er en udflytterbørnehave med egne huse og udearealer på Skovskolens arealer i Nødebo. Skovbørnehaven er en del af Søborg Privatskole & Skovbørnehave. Der er derfor et tæt samarbejde mellem skolens, sfo'ens og

skovbørnehavens medarbejdere, så der er en fælles linie for det pædagogiske arbejde.

Se mere om skovbørnehaven og den fælles pædagogik på www.spskole.dk

Skovbørnehaven har været i gang i mere end seks år, og er blevet til en særdeles velfungerende og unik skovbørnehave med 45 børn og dygtige medarbejdere. Børnene udvikler sig og lærer virkelig meget i denne naturlige ramme for børneliv. Det er der mange gode grunde til:

- et stærkt udekoncept

- beliggenhed direkte i skoven

- Skovskolens mange faciliteter, som vi gør flittigt brug af

- et engageret personale, der alle har været med fra opstarten

- en stor interesse for at tale om pædagogik og praksis

- et konstruktivt forældresamarbejde

- en kæmpe opbakning fra forældrekredsen

Vi ønsker en leder:

- med stor interesse i at lede i en samtalekultur

- der brænder for at videreføre den pædagogiske linie

- som kan se sig selv i en hverdag med udeliv sammen med børnene og kollegaerne

- der har et kompetenceområde, som kan bidrage til børnenes hverdag

- som har lyst til at arbejde tæt sammen med de øvrige ledere på SPS

- som har blik for at skabe sammenhæng mellem skovbørnehave, sfo og skole

- der er interesseret i pædagogik - diskussionen om, hvorfor vi gør, som vi gør

- som har en pædagoguddannelse og måske (ikke et krav) ledererfaring

Ansættelsen sker på fuld tid i henhold til overenskomst mellem BUPL og Skoleforeningerne ved Frie Grundskoler. Tiltrædelse d. 1 juni 2021.

Ring for yderligere oplysninger på 29722772

Ansøgningen sendes til: spskole@spskole.dk

Pædagog/pædagogisk assistent i skovbørnehaven

Er du til natur, udeliv, fællesskab og glade børn - så har vi et enestående job til dig! Er du pædagog, friluftsvejleder, naturvejleder eller lign., skal du se dette opslag.

Vi søger en medarbejder til vores skovbørnehave, der er en udflytterbørnehave med egne huse og udearealer på Skovskolens arealer i Nødebo. Skovbørnehaven er en del af Søborg Privatskole & Skovbørnehave. Der er derfor et tæt samarbejde mellem skolens, sfo'ens og

Se mere om skovbørnehaven og den fælles pædagogik på www.spskole.dk

Du vil møde:

- engagerede kollegaer, der brænder for skovbørnehaven og det gode samarbejde

- et stærkt udekoncept med beliggenhed direkte i skoven

- Skovskolens mange faciliteter, som vi gør flittigt brug af

- en stor interesse for at tale om pædagogik og praksis

- et konstruktivt forældresamarbejde

- en kæmpe opbakning fra forældrekredsen

Vi ønsker os af dig:

- stor interesse for at samarbejde med dine gode kollegaer

- at du kan se sig selv i en hverdag med udeliv sammen med børnene og kollegaerne

- at du har et kompetenceområde, som kan bidrage til børnenes hverdag

- kan du spille et instrument, er det meget velkomment

- at du er interesseret i pædagogik - diskussionen om, hvorfor vi gør, som vi gør

- at du møder børn, forældre og kollegaer med godt humør og smil.

Skovbørnehaven tager gerne mod besøg og viser rundt - ring 48484045 og lav en aftale. På det tlf.nummer kan du også hente yderligere oplysninger.

Tiltrædelse d. 1. juni 2021. Ansøgningen sendes til spskole@spskole.dk og skal være os i hænde senest d. 25. april 2021.

Barselsvikariat i fransk skoleåret 2021/22

Vi søger en barselsvikar til franskundervisningen næste skoleår i 6. - 9. klasse. Det drejer sig om 12 lektioner pr. uge, hvilket svarer til en beskæftigelsesgrad på 50%. En lidt højere beskæftigelsesgrad kan forhandles, hvis det er det, der skal til for at få enderne til at nå sammen.

Ring på 29 72 27 72 eller skriv til spskole@spskole.dk, hvis du er interesseret i at vide mere om stillingen.

Ansættelsen sker i henhold til gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation samt organisationsaftale ved de frie grundskoler.