Vi søger en pædagomedhjælper til skovbørnehaven pr. 1. aug. 2021

Er du til natur, udeliv, fællesskab og glade børn - så har vi et enestående job til dig!

Vi søger en medarbejder til vores skovbørnehave, der er en udflytterbørnehave med egne huse og udearealer på Skovskolens arealer i Nødebo. Skovbørnehaven er en del af Søborg Privatskole & Skovbørnehave. Der er derfor et tæt samarbejde mellem skolens, sfo'ens og

skovbørnehavens medarbejdere, så der er en fælles linie for det pædagogiske arbejde.

Skovbørnehaven har været i gang småsyv år, og er blevet til en særdeles velfungerende og unik skovbørnehave med 45 børn og dygtige medarbejdere.

Du vil møde:

- engagerede kollegaer, der brænder for skovbørnehaven og det gode samarbejde

- et stærkt udekoncept med beliggenhed direkte i skoven

- Skovskolens mange faciliteter, som vi gør flittigt brug af

- en stor interesse for at tale om pædagogik og praksis

- et konstruktivt forældresamarbejde

- en kæmpe opbakning fra forældrekredsen

Vi ønsker os af dig:

- stor interesse for at samarbejde med dine gode kollegaer

- at du kan se sig selv i en hverdag med udeliv sammen med børnene og kollegaerne

- at du har et kompetenceområde, som kan bidrage til børnenes hverdag

- kan du spille et instrument, er det meget velkomment

- at du er interesseret i pædagogik - diskussionen om, hvorfor vi gør, som vi gør

- at du møder børn, forældre og kollegaer med godt humør og smil.

Skovbørnehaven tager gerne mod besøg og viser rundt - ring 48484045 og lav en aftale. På det tlf.nummer kan du også hente yderligere oplysninger.

Ansættelsen sker på fuld tid i henhold til overenskomst mellem BUPL og Skoleforeningerne ved Frie Grundskoler.

Tiltrædelse d. 1. august 2021.

Ansøgningen sendes til spskole@spskole.dk. Ansøgningsfrist d. 20. juni 2021.